Kosmetiikkaa

Idun Minerals

Puhtaasti kauniimpaa

 

IDUN Minerals on ruotsalainen sarja hoitavia ja suojaavia mineraalimeikkejä, jotka on kehitetty sopimaan kaikille ihotyypeille kuivasta rasvaiseen. Sarjaan kuuluu meikkivoiteet, puuterit, peitevärit, poskipunat, maapuuteri, huulikiillot ja –punat, sekä luomi- ja ripsivärejä. Valittavana on myös sarjaan kuuluvia meikkisiveltimiä sekä niille tarkoitettua puhdistusainetta.

data/media/pages/IDUN-Minerals.jpg

Vichy

Lähdevettä sisältävät Vichy-tuotteet ovat hypoallergeenisia eivätkä tuki ihohuokosia. Tuotteet on valmistettu lääketeollisuudessa ja ne on testattu myös herkällä iholla ihotautilääkäreiden valvonnassa. Vichy pyrkii ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon fysiologista epätasapainoa kuten ihon pinnan kuivuutta, ryppyjen syntymistä ja selluliitin muodostumista kudoksiin. Vichy kunnioittaa eettisiä toimintatapoja, joka takaa tuotteiden turvallisuuden.

Avene

Hoitava Avène-ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Valmistaja on ranskalainen Pierre Fabre, joka on tunnettu myös luotettavana lääkealan yrityksenä.

Kaikki Avène-tuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan Avène-terveyslähdeveteen. Sen ihoa rauhoittava vaikutus on tunnettu jo 1700-luvulta lähtien ja tänä päivänä Avène-veden vaikutuksesta on julkaistu jo noin 50 kliinistä tutkimusta.

Ihoa rauhoittava Avène-vesi on kaikkien Avène ihonhoitotuotteiden tärkein raaka-aine. Avène-vesi johdetaan lähteestä suoraan tehtaaseen, jossa se välittömästi pakataan steriileissä olosuhteissa tai lisätään voidepohjiin. Tuotteissa allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden määrä ja käyttö on minimoitu ja kaikki valmisteet ovat testattu kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa.

Avène-tuotteet valmistetaan ISO 9002 laatustandardien mukaisesti.

Favora

Herkän ihon hoitosarja sinulle.

Favora-sarja on kehitetty kaikille herkkäihoisille, jotka arvostavat arjessaan mutkatonta ja toimivaa ihonhoitoa. Favora tekee, mitä lupaa: puhdistaa, hoitaa ja kosteuttaa. Hellävaraisesti ja virkistävän helposti!

 

Allergiatunnus takaa luotettavuuden ja laadun.

Allergiatunnus takaa, että tuotteen alkuperä on tarkoin tutkittu ja että tuote ei sisällä hajusteita, väriaineita tai muita yleisesti herkistäviä tai ärsyttäviä ainesosia. Favoran Allergiatunnuksella merkityt tuotteet sopivat useimmille herkkäihoisille, allergisille, astmaatikoille ja tuoksuyliherkille.

La Roche-Posay

Ihonhoitotuotteet suunniteltu erityisesti herkälle iholle

Tuotemerkin ydin on ainutlaatuinen La Roche-Posay -lähdevesi, jota käytetään jokaisessa sarjan tuotteessa. Veden ainutlaatuisuus, tehokkuus ja siedettävyys erottavat tuotemerkin muista. La Roche-Posay’n dermatologinen laboratorio perustettiin tutkimaan ja kehittämään lähdeveden rauhoittavia ja antioksidanttisia vaikutuksia. La Roche-Posay on jo yli 30 vuoden ajan kehittänyt asiantuntemustaan herkän ihon hoidossa.

Herkän ihon päivittäiseen hyvinvointiin on kehitetty puhdistavia ja kosteuttavia hoitotuotteita sekä kosmetiikkasarjoja, jotka sopivat herkälle iholle.La Roche-Posay tuotemerkin turvallisuudesta ja luotettavuudesta kertoo sekin, että tuotemerkkiä suosittelee 25000 ihotautilääkäriä maailmanlaajuisesti niin naisille, miehille kuin lapsille. (www.laroche-posay.fi)

data/media/pages/kasvot.jpg

data/media/pages/a_logo-lrp_og-image.png